Cena selitev

Pred selitvijo moramo dobro razmisliti ali naj selimo sami ali pa naj najamemo selitveni servis. Včasih od nas okoliščine zahtevajo hitro selitev ali pa se za selitveni servis odločimo, ko spoznamo, da vsega ne bomo zmogli sami.

Ker je vsaka selitev svojevrsten projekt, glede na to oblikujemo tudi ceno selitve. Najprej se pogovorimo s stranko in ko dobimo vse potrebne informacije o selitvi, določimo okvirno ceno storitve, pri tem pa si vsekakor prizadevamo, da je cena za naročnika ugodna in sprejemljiva.

Na osnovi zahtevnosti selitve se formira ustrezna ekipa delavcev ter vozilo primerne velikosti.
Za stanovanje v izmeri cca 100 m2 se v primeru, da se seli z dvigali, uporabi ekipa petih delavcev in kamion. Za selitev takega stanovanja, brez pakiranja, demontaže in ponovne montaže pohištva, se porabi približno 6 ur. Če je potrebna tudi demontaža in montaža pohištva, se ekipi doda še monter, kar čas selitve nekoliko podaljša.

Za posebne želje o selitvenemu servisu nas lahko pokličite na eno od telefonskih številk (mobilni telefon: 041 675 065 ali stacionarni telefon: 00386 (01) 565 69 50) ali pa nam jih zaupate na e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Potrudili se bomo najti rešitev in ugoditi vašim željam.

Hvala, Robert Repič